Pages

divendres, 8 de març del 2013

Un any més, la il·lusió de sempre: Open Bloc '13

24 i 25 d'Abril a les instal·lacions de la Salle Sport & Fitness

Cartell Oficial
Aquesta és la data escollida pel 9è Open de Bloc dels Bous de la Salle, en un any on costa més que mai tirar endavant els projectes, els Bous no s'han fet enrere i se n'està preparant una de ben grossa. Com ja comentava al títol, un altra any passa, la situació i interessos canvien, però si hi havia una cosa clara és que tots teníem ganes d'Open Bloc. Així que som-hi!


9è OPEN BLOC BOUS DE LA SALLE - 2013 EDITION from elsbousdelasalle on Vimeo.

L'objectiu és el de sempre, donar a conèixer aquest esport, promocionar-lo tant com es pugui i apropar-lo per igual per tothom, sigui quin sigui el seu nivell d'escalada. Personalment serà el segon any que tinc el privilegi de poder equipar-hi un bloc, allà estaré juntament amb molts altres escaladors vinguts de tot arreu i de les esferes més diverses per intentar crear una línia que ajudi a passar una bona estona a la gent. Si hi ha una cosa que puc afirmar és que, com sempre, hi haurà blocs de tot tipus i per tots els interessos, així que ja podeu començar a entrenar si no ho heu fet encara, perquè no us els acabareu!


Des del meu racó desitjo que vingueu quants més millor i que us ho passeu molt bé, tots els que col·laborem en el projecte d'alguna manera o altra intetnarem posar-hi el millor! I no puc marxar sense agrair al Jaume (PapaBou) les energies que posa en aquest esdeveniment. A tope!

L'any passat l'assistència de participants va apropar-se als 1000, podrem superar-ho? Jo crec que SÍ!!!