Pages

dissabte, 26 de maig del 2012

Plafó i vídeos

Com ja us vaig explicar en el post anterior la cosa es va torçar una mica quan ja començava a anar bé, així que vaig estar una altra setmana de parón i el dilluns passat vaig tornar a arrancar. De moment aquesta setmana de readaptació ha anat prou bé, encara tinc molèsties però per ara són normals, així que per ara l'objectiu principal és treballar adequadament el físic i poc a poc anar augmentant el volum de moviments per tornar a agafar rodatge.

Les marques que ens apoien en el projecte d'equip dels bous s'estan portant molt bé...  ja us aniré passant els reviews d'aquestes i moltes altres meravelles ;-)
El plafó és el millor per aquests casos, pots regular al teu gust la intensitat, tipus de moviments i preses i treballar exercicis més específics, a part de que necessites menys temps per fer el mateix que treballaries a roca, i és que amb el final de curs a la uni de moment no puc dedicar ni un sol dia sencer a escalar, així que en aquestes setmanes que vénen poca roca tocaré, però per ara tampoc és el que m'interessa.

Si tot va adequadament en un mes hauria de començar a notar-me ja bé físicament, però tampoc penso a llarg plaç perquè de moment en el que va d'any no he pogut encadenar gaires setmanes d'entreno planificat.  I de mentres, algun dia que hi ha algo de temps, anar seguint les competicions importants del panorama nacional i internacional i fins i tot algun vídeo. Avui a la última prova d'escalada de dificultat de la copa d'espanya, que s'ha pogut seguir en directe per internet, cosa que em sembla una molt bona iniciativa, en Ramón Julián ha revalidat el títol i la Berta Martín també. Felicitats als dos, i també a tothom que ha participat. Us deixo amb les classificacions de les finals, i algun video que he anat veient aquests dies. A apretar que ve l'estiu!

Classificacions i presentació dels i les finalistes, entre les quals hi havia la Marieta dels Bous, que no para!!!
 Fotos propietat de Top30



I aquí van uns quants vídeos









2 comentaris:

Bendecorme ha dit...

Animo con la recuperacion !!!!!!!

Lluis Salo ha dit...

muchas gracias Benito, y felicidades por el video muy bueno! ya ves que en la otra punta de la península también te seguimos jeje
un saludo, a tope!