Pages

dimarts, 1 de maig del 2012

Edelrid Loopo Harness Review

Hola bous!

Avui m'agradaria parlar-vos una mica d'aquest arnés  que és el que més he utilitzat últimament, la veritat és que podria acabar ràpidament dient que m'ha anat perfecte i el tornaria a escollir sens dubte però intentaré ser més clar i concret, que segur que us ajudarà més, no? jeje


Edelrid Loopo

Edelrid el presenta com un arnès ultralleuger destinat a la competició, i aquests són els seus trets més distintius. Com podeu veure a la imatge, s'ha suprimit tot el que pugui ser innecessari per reduir el pes al mínim. A nivell de característiques, té 2 porta-material en comptes dels 4 que porten la majoria, no presenta anell ventral i l'ajust dels camals és per elàstic, comú en els arnesos d'esportiva. L'ajust a la cintura és per una cinta centrada que no deixa massa joc, per això hi han disponibles 5 talles (XS-S-M-L-XL).

Competint amb el Loopo (c) Manolo Murillo
Jo l'he utilitzat tant per competició com per esportiva, i la veritat és que n'estic molt content. És un arnés que no t'adones que el portes posat, tant per comoditat com pel seu pes ínfim. Els 2 portamaterial resulten més que suficients per esportiva i l'anell ventral no el trobes ni a faltar, les 2 anelles per fer el nus d'unió a la corda és lateral en comptes de vertical, cosa que el fa més pràctic, i és prou gran per poder fer reunions a l'hora de despenjar-nos, en cas que sigui necessari. 

Si bé es cert que per via llarga i estar moltes hores penjat no és la millor opció, personalment el recomano per qualsevol escalada de caire esportiu, i evidentment per competició, doncs té un ajust molt ràpid i fàcil i només pesa 265g...  el no afegir pes ajuda a l'hora d'encadenar! :) 

Pàgina oficial: Loopo Harness a Edelrid.de

Així que ja sabeu, si voleu un arnés senzill, pràctic i lleuger, és una molt bona opció a tenir en compte. Feliços encadenes!!!


1 comentari:

Marieta ha dit...

nanuu, a veure si ara sí que es publica el comentari: que deia que aquest arnès és genial, jo també el porto tot i que sigui de tio, hiper comode! només li veig un però...i és el que comentes ,que per fer via llarga no és el més indicat (només 2 portamaterials i sense anell ventral).
vagi bé!!