Pages

dissabte, 14 d’abril del 2012

Activació

A mitjans d'aquesta  setmana he començat a fer una mica de rehabil·litació per tal de poder començar a escalar el més aviat possible. La veritat és que després de 5 setmanes de parón total i juntament amb les sessions al fisio, amb la EPI, cyriax,etc em feia falta activar-me abans de tornar-hi doncs els tendons encara no estan bé del tot i fa falta protegir una mica muscularment.

Bàsicament el planning han estat exercicis amb gomes elàstiques a nivell d'espatlla, interescapulars,etc i físic general amb diversos exercicis dirigits, i sobretot estiraments. Ara s'ha de veure com evoluciono un cop s'ha fet aquesta primera fase, demà si tot va bé i suposant que algun lloc estigui mínimament sec aniré a tocar una mica de roca.



A veure què tal van els pròxims dies i la següent setmana, que serà clau per decidir si està superat el tema o no, ja us aniré explicant.


4 comentaris:

Oriol ha dit...

Ànims Lluís... El temps passat ja és passat !Yeahh!
...Ara doncs, ens toca de nou agrair i disfrutar plenament el moment, amb l’equilibri just de fanatisme i paciència...

QUO... Brindant ben alt amb una copa de suc de pinya (Ups! No bec alcohol) celebrant la teva Re-activació! :)

Lluis Salo ha dit...

Ei Uri!

Doncs sí, a veure si aconsegueixo anar a poc a poc i que tot vagi bé,

... i merci pel brindis, jo també en faig un amb una coca-cola perquè segueixis sempre amb aquests ànims! jeje


QUO a QUO...

Ferran Guerrero ha dit...

Bow, aixó ja ho tens, paciencia i en breu estas tocant els cantos com t'agrada, solament et puc dir que paciencia i escolta al teu cos, ni papers, ni entrenos ni entrenadors, l'unic que conta son les sensacions que tingtuis i aixó solament ho saps tu.

I si algu saps es escoltar el teu cos, que desde que vas començar a escalar ho hem vist, anims i paciencia.

Si tot va be ens veiem al Open Bous

Lluis Salo ha dit...

Ferran, doncs sí, és la clau per no lesionarte saber parar quan toca i descansar quan ho has de fer, però a vegades és difícil això de reposar quan estas motivat, diria que ja saps de què va el tema jeje

Merci pels ànims, ens veiem al Open!!!